„Ce idioti, frate!
Am vazut si eu pe facebook postarea romanului care a stat la coada cu Presedintele Parlamentului Norvegian.
tiitDomnule Tariceanu, sunt fanul dumneavoastra numarul 1. Incredibil cata prostie si marlanie exista in lumea asta, domnule! Mai ales la norvegienii aia.
Sa fii ditamai presedintele si sa stai la coada la prostul, cu toti oamenii de rand…
Domnule Tariceanu, la noi e exact ce trebuie. Cum sa stea o somitate ca dumneavoastra la rand cu noi, muritorii? E jenant, zau asa! Mirosim, unii dintre noi, ca stam cu orele la coada. Altii suntem morti de sete. Cum sa lasam sa se intample asa ceva cu un om maret ca dumneavoastra?!

Ce motiv ati avea dumneavostra, Tariceanu, sa luptati pentru inlaturarea birocratiei? Sau oricare alt politician roman? Zero motive. Oricum nu stati la cozi. Cozile sunt pentru noi, muritorii, nu pentru nemuritorii din politica!
Si bine ne faceti, domnule! Daca nu luam in piept birocratia asta si nu stateam cu zilele pe la ghisee… noi ce faceam, domnule?
Ne plictiseam acasa! Sau, Doamne fereste, ne apucam de munca in timpul asta! Sau aia mai tineri se drogau, stateau pe facebook sau faceau alte prostii. Cine stie?!
Lasati, domnilor, ca sunt bune cozile astea, sa ne tina ocupati.

Stiti ca in Spania, spre exemplu, in doua zile iti poti deschide o mica afacere? Un magazinas… Atat dureaza toata hartogaria.
La noi dureaza cam doua luni. Am inceput eu atunci… si inca mai alerg dupa avize.
Da’, lasati ce e bine, stau 4-5 ore pe zi la coada si asta ma mentine in forma!
Cat despre marlanie: politicienii aia norvegieni sunt niste marlani ca stau la coada ca idiotii si NU E AN ELECTORAL. Intelegeti? Niste nenorociti, care vor doar sa se amestece prin multime si sa asculte ce vorbesc oamenii de rand. Perversi!
Domnule Tariceanu, sunteti un geniu!
Data viitoare cand aveti de stat la o coada pot sa va rog ceva?
Decat sa o luati prin spate ca sa va bagati in faţă, nu mai bine o luati direct prin faţă?

Multumesc.
Fan Tariceanu.

*cele mai recente articole pe facebook/cronicipebune
7

AI CARTE, AI PARTE!

“Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 38 de lei si se comanda online, daca intri pe Bookzone. Cartea este disponibila AICI.

Fragment:
„După seria extrem de grea de sărituri, Maria a făcut ce n-a mai făcut niciodată. S-a oprit gâfâind și, transpirată și udă toată, a scos maieul.
Ce priveliște!
Organul fericirii lovea bucuros cu capul în elemenții caloriferului, ajutat și de mișcarea mea aproape involuntară din fund. Masca de calorifer scârțâia din toate încheieturile.
-Ze…ce! am apucat să o notez repede.
S-a șters pe gât cu maioul, apoi pe spate, ridicând sânii obraznici, după care s-a aplecat sprijinindu-se cu mâinile de genunchi și gâfâind la greu.
-Ze..ce pl…pl…us!
Mamă, sper că nu citești acest capitol!
În poziția asta, sânii Mariei și-au dublat mărimea și se văd perfect.
Atârna puțin spre podea, atât cât pot atârna sânii unei adolescente destul de dezvoltate. Minunatele tetine de suzete au căpătat forma ascuțită.
Mișcarea mea din fund înspre masca de calorifer a devenit din ce în ce mai rapidă, iar scârțâiturile se auzeau din vecini.
Așa îmi amintesc eu prima erecție. ”

cover_blogb

2 thoughts on “Prostii aia de politicieni norvegieni stau la coada!

  1. Pingback: Fanii romani sunt dezamagiti: “Rihanna a concertat… imbracata!” – Auzi

  2. Pingback: Prostii aia de politicieni norvegieni stau la coada! – Stiri.US

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.