De Silviu Iliutacronicipebune

Poza aceasta pe de net (Alimentara) a fost ca o revelatie pentru mine. Mi-am dat seama ca numai gurile rele, printre care si a mea, pot acuza Romania ca si-a tras un clopot de 500 000 de Euro. Odata cu atacul SUA asupra Siriei, mi s-a luminat mintea.
Cum se va desfasura Operatiunea Clopotul? Este ca Operatiunea Calul Troian, numai ca nu are cal si nu este troian. Si nu este in Troia, ci in Siria.

1. Mai intai, clopotul imens va fi aruncat deasupra Siriei  dintr-un avion smecher de lupta american.
2. Sunetul, adica vibratia de la impactul cu solul ii va pune la pamant pe cei de la ISIS. Unii dintre ei vor surzi de pe loc. Celor care raman cu auzul intreg li se va da sa asculte in cd cu un discurs al Gabrielei Firea.
3. De sub clopotul imans, vor iesi 40 de mertane cu 4 ninja romani in fiecare mertan, plus sofer. Ei vor descinde direct in mijlocul teroristilor.
4. Cei 160 de ninja vor incepe sa ceara, toti in acelasi timp, dari pentru BOR. Unu o sa vrea bani de sfanta masina de preot, altul bani pentru sfanta piscina de preot, altul darile pentru vila parohiala.
5. Teroristii vor ceda psihic si vor lesina. Celor care nu vor lesina din prima li se va arata o poza cu decoratiunile de Pasti din Bucuresti.
6. Batman, in poza, ii va lua pe toti si ii va duce in inchisoare, in zbor.

Tot  noi, frate, sa salvam lumea! Tot noi!

De Silviu Iliutacronicipebune
Doar pana pe 10 aprilie: https://bookzone.ro/produs/toate-titlurile-bune-au-fost-date-silviu-iliuta/
* transport gratuit in Bucuresti si Ilfov
* doar 5,9 lei transport in tara;
* cadou garantat la orice comanda.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.