.Pachetul Silviu Iliuta

Tot primesc stirea cu Laurette de la multi oameni.
Acum cateva minute, am facut prostia sa deschid si sa citesc si comentariile. Multi barbati considera ca femeia este o boarfa si ca merita batuta ca doar este panarama. Cu astia nici nu mi-as bate capul, e clar ca atat se poate, gandesc cu cucul, aia e capacitatea lor maxima, nu ii schimbi. Astia-s aia de-si caftesc nevestele „ca stiu ele ce vor face” sau care-si ard copiii cu cate o palma pe motiv „pai daca nu asculta!”
Nu astia ma socheaza, ci femeile. Foarte multe considera ca „aia si-o cere”, „da-o dreaq de panarama!”, ” borfette, asa meriti” etc… Femei care stiu ca alta femeie a fost batuta, iar ele, in loc sa empatizeze cu ea, se bucura. Asta ma sperie.
Prostitutie a existat si va exista cat e lumea. Nu spun ca Laurette e prostituata, nu am niciun fel de dovezi. Dar chiar daca ar fi fost, chiar daca ar fi fost batuta o prostituata, cum dreaq sa te bucuri de asta? Cum naiba sa spui ca e vina ei cand o rupe in bataie o matahala? Dragi femei, ce mama ma-sii detineti in loc de inima?
Cat despre gibonii care isi incearca puterea pumnului pe femei, mai am un singur dor: sa va vad pe toti, vreo zece ani, langa Liviu Dragnea, sa ii cantati la muzicuta si sa va dati la moaca intre voi.

 

.

CITESTE! A APARUT si nu e inca interzisa ! Click pe poza:
Cu autograf🤟

Cartea 14 zile in izolare, Silviu Iliuta

 

FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

NU rata singura trilogie premiata chiar de autor! Vanduta in mirificul tiraj de 4 exemplare.  Doua mai sunt in raft. Vin cu autograf. Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI.

Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment:

„La Botez, trebuie să avem și un fel de mâncare mai fițos, gen creveți prăjiți sau scoici sau melci. Pentru că Domnul Colonel va invita câțiva prieteni importanți.
– Din aceia care mănâncă des fructe de mare.
– În mare cresc fructe? a întrebat unchiul, cu expresia unui copil de un an care a primit prima jucărie din viața sa.
– Ești prostănac! i-a zis bunica. Este vorba de fructe ținute în mare, așa cum ținem noi gogonelele la saramură.
– Ce, noi nu băgăm pepeni la murat? a susținut-o mătușa, țipând la unchiul.
– Pepenii e fructe? a ripostat unchiul. Parcă știi tu că pepenii e fructe! Fără 100 de mililitri de țuică, unchiul meu nu e unchiul meu nu începe să circule prin sânge. Bunica a spus chiar că ar trebui să îi dăm să bea noaptea, în somn, printr-o pâlnie. „Ca să nu se trezească alt om, ca acum!” Mama Ameliei simte momentul greu și, cu o voce caldă, împăciuitoare, le explică țăranilor:
– Fructele de mare, domnule unchi, doamna bunică, părinte … Fructele de mare sunt, de fapt … A-NI-MA-LE. Creveți, stridii, languste, homari, crabi, caracatițe…
– Hai dă-o dracu’! răbufnește părintele. Absolut toți se întorc spre el.
Bunica îl mustră din sprâncene și din buze, apoi îl ceartă ca pe un câine neascultător
: – Părinte, părinte, nu ești ascultător! Dacă mai pronunți o singură dată „dracu”, te dau afară de la masă! – Cum să fie, bunică, creveții… fructe de mare?! Da’ ce, noi nu am fost la oraș să vedem creveți?
– Da, continuă ea. Chiar dacă este caracatiță, este o fructă de mare.
– Adica cum, doamnă? Poate ne spuneți că caracatița are frunze? continuă popa atacul. Toți din Armata Iliuță râd. Sunt cu capul pe spate, cu mucii la nas, cu cracii pe sus.”

 

 

 

 

2 thoughts on “S-a dus dracu omenia

  1. Zev says:

    Silviu, chestia cu batut o femeie e de neacceptat, de acord. La modul genetal insa, oamenii sunt, din cauza perioadei lungi de covideala, speriati, tracasati, obositi, cu nervii in batista. De aceea reactia la articolele care practic solicita empatie e mai violenta, cred eu, decat ar fi fost, sa spunem, acum doi ani. Rezerva lor de empatie a fost decimata, si va lua ceva timp – si asta in conditii de relativa normalitate – ca oamenii sa isi revina. Nu e numai la noi, btw. In plus, ghinionul femeii a fost si ca pana acuma a aparut exclusiv in ipostaze luxoase, pe unde a mai scos-o Tiriac sau ce alti mandri a mai avut, ce masina cat venitul unui comentator evocat de tine pe douaj de ani a mai primit, etc. Repet, nu justific bucuria pt o bataie incasata de cineva (ca veni vorba, de oricine, barbat, femeie, sau, mai ales, copil sau catzel). Doar notez ca si comentatorii sunt victime la randul lor, cu o capacitate empatica diminuata, cel putin temporar.

  2. Pingback: Șerban Huidu îi ia apărarea lui Laurette în scandalul cu bătaia: "Mă șochează femeile care se bucură. Cum să spui că e vina ei?" | Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.