Trei ani si jumatate, cu executare. 

Ieri voiai sa faci in continuare guverne, sa desfaci si sa dezbini, sa te porti cu toti romanii asa cum te porti cu angajatii de la ferma de porci.

Ieri nu ai inteles ca te mai voteaza si te mai suporta doar intretinutii si aia care depind de tine. Ieri nu ti-ai inteles lectia.

Sa vrei sa ai in continuare guvernarea cand tu ai 23% dintre voturi e ca si cum ai intra in casa unora, ti-ai smulge nasturii de la camasa si ai scoate la iveala costumul flausat de Superdragnea, prin care ti-ar iesi trei floace de pe piept. Apoi ai urla:
-Vreti sa fiu in continuare conducatorul vostru?
Mama, angajata pe functie de ceva la Stat, ar zice cu jumatate de gurita:
-Mda, sigur, daca nu ma dai afara. Eu frec pla toata ziua, dar imi place la birou ca beau cafea, mai plec si eu undeva de acasa…
Tatal ar spune:
-Stii, ma, sunt profesor, dar prefer sa fie nevasta-mea somera, sa ma mut la tara si sa crestem oi sau sa adun balega de pe marginea drumului decat sa votez cu un nenorocit ca tine!
Iar bunica:
-Mi-ai dat 10 lei la pensie, dar mi-a calculat nepotu’ azi ca mi-ai luat 20. Iesi din casa mea, du-te dracu!
La final, baiatul de 20 de ani l-ar scoate afara din casa pe dragnea, in suturi, vomand in urma lui, de la mirosul venit de la dintii albi ca spicele de grau.
Intelegi, dragnea? Doar femeia aia te mai tine in brate, iar ea e pe cale sa te scape in cap. Ia-ti guvernul asta de agramati si de pacalici si mergi acolo unde iti e locul, la gunoiul istoriei!

Trei ani si jumatate de pauza, Liviu. La gunoi, la reciclare. Putin, dar cred ca e doar inceputul. Macar de ti-ai invata lectia, dar nu cred.

Ps: Vezi ca e o lege de la UE. Ironic, nu? Cica la tomberon trebuie sa selectezi hartia, plasticul si zoaiele. Adica Dancila, papusa aia de la Ploiesti si voi, restul gunoaielor.

OFERTA LUNII! 3 CARTI=59 de lei.


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *