Home / Gradina internetului / Feisbuci / Si oile pot ajunge profesori universitari?

Si oile pot ajunge profesori universitari?

Posesoarea acestul cont de facebook este Profesor Doctor Universitar Cristiana Sîrbu (sau Sârbu, că nu e hotărâtă). Autoare a peste 100 de lucrări ştiinţifice…2

Faptul ca ati ajuns „an” Academia Romana mă face să plang tot restul „Vieti”. Vă implor, spuneti-mi ca ati dat spagă sau că v-ati cuplat cu un academician. Sau ca e o minciuna si NU sunteti in Academie.

Dacă ati ajuns acolo pe merit, inseamnă că in curand veti fi colegă cu Daniela Crudu. 15

Universitatea Agricola si Medicina Veterinara ziceti? Sectia Implantul Neuronilor de Ovine la oameni? Ce naiba, ati făcut experimente pe dumneavoastra?!?!

5

Citind ce scrieti, mă purtati „antr o lume” de cosmar. Doamna Prof. Dr. Univ. Cristiana, măi, păpusă… Sigur erati „pudrată cu zăpadă”? Nu cumva omătul ăla stătea pe masă, il amestecati cu un betisor si il trăgeati pe nas?

Intreb si eu..incerc să găsesc o explicatie. 6

„Antreaga” omenire vă „ambrătisează” si ea. Doamnă, vă rog să imi permiteti să vă atrag atentia: ati scris gresit „ÎNĂLŢAREA”. Era „ÂNĂLŢAREA”. Putină atentie, vă rog! 11

Am citit de cateva ori si am inteles: „Da” inseamnă „Doamna”. Acum inteleg cum ati facut carieră, Doamna DA. Pur si simplu nu ati stiut să spuneti NU unui bărbat cu functie? 4

Cristiana, pot să te tutuiesc? Vezi că „obraji” nu umezi este de la fulgi, ci obraji umezi este că te-ai asezat cu inteligenţa in baltă. (poponeaţa, ca să nu  fiu evaziv)17

Acum se face lumină, s-a ridicat ceaţa! Nu e vina dumneavoastră, ci a scolii.

Ati studiat cumva la Moscova?

Profesorul de limbă engleză al lui Nea Nelu era si profesorul dumneavoastră de limbă romană? O singură problemă, minoră: era profesor de rusă.

INCA MA MAI GASITI AICI: Silviu Iliutacronicipebune
Ia carti, sunt bune la facut cornete! SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK


FRAGMENT:

„Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.

CARTI, DE AICI.

<blockquote

Check Also

Inchideti Realitatea, ma! Si ne transformam in Coreea de Nord.

Nu mai uit la Realitatea, nu imi place Rares Bogdan. Dar aceasta e cea mai …

98 comments

 1. Trist. … Asa fenomene profesori universitari.. ?

 2. Dumnezeule!!!!!! Mi-e si rusine sa mai spun ca si eu am ceva diplome de studii! 

 3. Mi-am permis sa intru pe blogul doamnei aca-ca-demician si nu pot sa nu remarc, punctual, si urmatoarele:

  – “sunt Doctor în Ştiinţe începând cu anii 1996 -1999” – eu credeam ca titlul de doctor se acorda la o anumita data, nu perioada!

  – „Am organizat numeroase formuri, conferinţe şi simpozione în toate cele 8 euroregiuni ale ţării” – Aha, deci doamna a-caca-demician e experta si in organizarea de „formuri” si „simpozione” in toate cele 8 euroregiuni ale tarii! Pai daca stimabila stie cuvinte pretioase, ar fi pacat sa nu le si utilizeze…. sau mutileze-ze! Zic si eu, nu dau cu parul. 

  – „Doresc să ducem dezbaterea cât mai adânc în ţesutul social siocial” – Draga doamna, cred ca ati reusit!

      Acum inteleg si eu de ce merge asa prost tara asta: cu asa presedinti care au asa consilieri……… 

  • Cand o sa ajungi si tu doctor in stinte ca mine atunci sa vorbesti.. an primul rand eu sunt profesor doctor universitar. am invatat foarte mult sa ajung aici. nu ma intereseaza opinile vostre de copi.

   • Buna incercare…Adrian.

   • Doamna academician,dece nu scrii corect romaneste?In cls a 2a invetii sa scrii -opiniile-si nu opini si-copii – nu copi.Si daca am sa vad diploma de doctorat ,cu poza asa cum trebuie nu pot sa cred ca e adevarat.Unde naiba ai facut cls. primare?……,,doctor in stinte,,….te corecteaza nepotul meu de la cls pregatitoare.

    • Doamna Viorica, din pacate diploma de doctor in stiinte nu are lipita fotografia posesorului. Prin urmare trebuie credeti (pe cuvant) ca doamna prof.univ.dr. Si(a)rbu este detinatoarea acestui titlu stiintific.
     Daca intr-adevar va intereseaza sa subiectul acesta puteti solicita Ministerului Educatiei, Ordinul Ministrului in care a fost publicata decizia de acordare a titlului
     .

   • Cu atat mai rusinos ! Ar trebui sa va intereseze ,dar… nu „opinile”,mutilate si astea sarmanele , ci gramatica limbii romane .Asta ar trebui sa va intereseze !

    P.S. : Si ssssssttttt, nu mai spuneti nimanui functia pe care o aveti , eu nu sunt decat un amarat de profesor pentru educatie timpurie ,dar nu ma dau pe zece ca dumneavoastra!

    Defect profesional, scuze ,dar nu ma pot abtine:
    stinte=stiinte
    an=in
    opinile=opiniile
    vostre=voastre
    copi=copii
    Are rost sa va amintesc ca propozitia incepe cu litera mare dupa punct? Sau ca, gramatica limbii romane contine si virgule (,) ?

    Succes in studiul gramaticii limbii romane ,doamna Cristiana Sarbu (nu-mi permite constiinta sa va adaug si inalta titulatura inaintea numelui) !

   • Ce sunt alea „stinte” ? sau opiniile de „copi”?

   • Efectiv ma doare! Sa scriu asa, nu m-as lauda cu atatea titluri. La inceput de cuvant nu se foloseste an, ci in. La fel si cand cuvantul este compus, reintregire, reincepere, etc. D-na draga, lasati-va de scris. E dureros, rusinos cum doriti sa spuneti, sa citim asa ceva. Sunteti ruda cu d-na Grappini? Opinile nostre de copi, sunt de bun simt si corect gramatical. Luati-va o angetata, sa va racoriti si un indreptar ortogtafic, ortoepic si de punctuatie. Pentru studiu.

   • „Cand o sa ajungi si tu doctor in stiinte ca mine atunci sa vorbesti.. in primul rand eu sunt profesor doctor universitar. am invatat foarte mult sa ajung aici. nu ma intereseaza opiniile vostre de copii”

    • Si ne mai miram de ce merge tara asa prost. Doamna sunte-ti o rusine pentru orice titlu de pe lumea asta! Ma rog…daca intelegeti, greseala intentionata, ce vreau sa spun!!!!

   • Fara suparare, eu nu am prea multa scoala insa ma prapadesc de ras (sau de plans inca nu m-am hotarat ) cand vad in ce hal scrieti si va exprimati. Acum imi dau seama ca n-am pierdut nimic daca trebuia sa ” pierd ” cativa ani din viata cu un doctor in stiinte ca dumneavoastra. Se duceau pe apa sambetei primii patru ani de generala cu doamna invatatoare . Bineanteles, este doar „opinile mele de fost copi ” ;)))))))))

   • Femeie, ai trecut peste clasele primare? Ai auzit de gramatica limbii romane? Nu înțeleg cum o agramata ca tine a ajuns doctor profesor universitar ! Ori ai supt **** ori ai intrat pe pilele tăticului. .. vai de noi și de școala care o mai facem cu asemenea profesori… !!!

   • Ghiur Diana Maria

    nu creddddddddd!!!!! te afunzi singura!!!!! :)))))) keep going

   • Pentru ca sunt doctor (doctor, nu medic), ma simt indreptatita sa va spun ca sunteti penibila.

   • Cred ca un gram de bun simt nu v-ar strica,ati fi putut macar in ultimul ceas sa va documentati cum stau lucrurile cu sarmana grafie a lui „i” si apoi sa aveti tupeul mizer sa dati replica. Sincer, la cat de analfabeta sunteti, nu aveti dreptul sa dati nicio replica si sa semnati asa cum obisnuiti din infatuarea nemarginita a unei blonde, imi jigniti profesia.Anul asta am luat o clasa de aV-a, va bagati??? Rusiniiica!!!!

   • Sincer, imi pare rau ca asemenea oameni agramati ajung profesori. 😐

   • Doctor in filologie

    Cristiana, sper ca pagina ta de facebook e administrata de un elev de clasa intai. In caz contrar voi face investigatii privind modul in care ti s-a acordat titlul de doctor si daca enormele greseli de limba romana n-au contat in ochii celor de la Ministerul Educatiei. Voi face de asemenea demersuri pentru a-ti fi retras titlul de doctor pe motiv de incompetenta gramaticala. Sper sa se poata. Mergi, te rog, la un coleg al tau academician lingvist sa-ti explice regulile de scriere in limba romana. Cele care se predau in clasele primare. Ai fi „invatat” tu multe, dar nu destul…
    Radem noi de tine, rade toata tara, insa este un semnal de alarma. NU LASAM SEMIANALFABETI sa aiba titluri stiintifice. Doamne fereste sa mai si predea la clasa.

   • Dar limba română, săraca, ce v-a făcut de o mutilați în asemenea fel ?
    Nu știu prin ce căi (mijloace) ați obținut titlul de doctor în științe și cel de profesor universitar… Cert e că nu pe merit după felul cum vă exprimați în limba română !!!

   • stiinte, opiniile voastre

   • :)))) Pai de ce ne miram ? In tara asta totul este pe spaga,cei care muncesc mult si cinstit…sunt pusi la pamant de catre prosti,sunt multi si ne acopera mai ales cu banul in buzunar. Ca o sincera urare…sa va inghita pamantul pe toti. Invata sa scrii doamna Sarbu,vai de copiii pe care ii inveti…pentru ca vai de tine nu pot spune,deja esti ,,pierduta,,!

   • Aoleuuuu! Doamna Profesor, daca taceai…Prin ce scoala ai trecut Doamna? Le-ai „altoit” tare de tot! Ori ai facut insamantari artificiale, ori ai incrucisat gasca cu scoala? Pai cred ca un taran cu sapte clase stie sa scrie mai corect decat tine! De ce nu pui un student sa-ti corecteze textele inainte de a da „start”? Lucrarea de licenta, de dizertatie, de doctorat tot asa le-ai scris? Si nu ti-au fost respinse? Ehe! Daca treceai pe la Universitaqtea Politehnica din Timisoara, n-ai fi ajuns profesor in vecii cevilor! Nu mi-as dori sa mai vad vreun text scris de tine pe undeva! Treci la scrierea manuala, cu creionul, ia-ti si o guma si da-le copiilor sa-ti faca corecturile!

   • Wow. Doamnă, eu nu sunt nici profesor doctor universitar, nici doctor în științe, nici măcar un doctor sau un simplu profesor, dar cu siguranță am învățat și ştiu mai multă gramatică decât Dvs..

   • Pe scurt, regula zice că â se foloseşte în interiorul cuvintelor, iar î se foloseşte la început şi la sfârşit.
    Ca în: cântar, început, a hotărî, hotărât, hotărând, a urî, urât, urând.

   • În opinia mea, și cred că a tuturor, e ilogic să ajungi pe un asemenea post când tu ești analfabetă. Că scrii cu „î” din „a”, mai treacă-meargă, așa ai învățat la școală, (deși trebuia să te fi conformat până acum), dar să nu știi să articulezi un cuvânt e inadmisibil !!!! Să scrii „mai” în loc de „m-ai” e strigător la cer !!! Poate dacă greșeai un singur cuvânt te înțelegeam, dar la tine toate sunt greșite. N-ai nici un cuvânt corect, din cele care se scriu cu doi „i” la final. Ca și acum, „stinte” in loc de „stiinte”, „opinile” in loc de „opiniile”, „copi” in loc de „copii”.
    CONCLUZIE: Locul tau e la coada „vaci” (așa pe ințelesul tău), nu să inveți alți oameni..Nu de alta’ dar nu știu ce ar putea învăța, în afară de botox, fițe, comportament ostentativ și cheltuit de bani (observ că așteptați peste 1.3 miliarde de euro) .
    P.S: Oare știi că există și forma cu trei „i” – copiii ?
    P.S 2: După punct e o propoziție nouă, deci începe cu literă mare.
    P.S 3: Știi vorba aceea: „Dacă tăceai filozof rămâneai” ? Nu cred ca îi e greu nimănui să-și dea seama cum ai ajuns unde ești…..

   • fa! esti mai proasta decat permite legea…. du-te-n plm de aici, de gloada de dric.

   • Cucoana ai „anvatat” prost. „An” primul rand esti proasta de bubui si „an” al doilea rand aplauzi. „Opinile” noastre de „copi” :)))
    Sper sa nu faci „copi” asa prosti ca tine:))

   • Doamna „profesor doctor universitar „va respect ca sunteți mai mare ca mine,dar doresc sa va aduc la cunoștință ca în funcția care sunteți dumneavoastră nu faceți nimic mai mult decât sa ne faceți de rușine. Este rușinos ca un „profesor doctor universitar „ca dumneavoastră nu știe sa scrie corect gratical (gramatica de clasa a 2-a sau a3-a dacă nu ma înșel ).Și pentru a va informa se scrie corect „în primul rand „,”opiniile ” și „copii „.O zi buna va doresc!

   • :))))))))))))))))))))))) Eu nu sunt profesor universitar am doar 8 clase si 4 ani de profesionala dar nu sunt asa „bata” la scrierea gramaticala ca Dumneavoastra. Draga Doamna nu stiu cum a-ti ajuns in postul descris mai sus, sincer nu stiu, sfatul meu e sa incepeti sa faceti niste cursuri suplimentare a literelor 🙂

   • :)) nu ma pot opri din ras :)) „an”, „Stinte”, „opinile”

   • Poti sa ai scoala cat incape daca nu ai habar cum se scrie corect! Mi-ar fi rusine sa am atatea diplome si sa scriu in asemenea hal…
    Pe scurt, regula zice că â se foloseşte în interiorul cuvintelor, iar î se foloseşte la început şi la sfârşit.
    Ca în: cântar, început, a hotărî, hotărât, hotărând, a urî, urât, urând.
    Numai că: dacă un cuvânt care începe cu î primeşte un prefix (adică alea 2-3 litere de le pui uneori în faţă, de genul pre-, ne-), atunci î rămâne î, deşi apare în interiorul cuvântului.
    început – neînceput; îndoielnic – neîndoielnic.

   • Stimata „profesor doctor universitar „, ai face bine sa te mai intorci in bancile scolii , in special la orele de limba romana, deoarece nu ne vine sa credem ce monument de prostie zace in dumneata .Ai idee cumva cate greseli de ortografie ai facut in cele DOAR 4 propozitii scrise anterior ???? Cu siguranta nu , dar hai sa-ti spun eu :
    -„doctor in stinte ” este de fapt „doctor in STIINTE ”
    -„an primul rand ” este de fapt „IN …”
    -„opinilie vostre de copi „, corect „OPINIILE VOASTRE DE COPII ”
    Vezi vreo diferenta stimata doamna doctor universitar in „stinte ” ????

   • Mai bine vă lăsați de scris că faceți profesorii adevărați de râs. Mai documentați-vă cu privire la scrierea cu ”â” și la articularea cuvintelor!!!!!!!!!!!

   • In continuare faceti greseli gramaticale extrem de grave. Poate ar fi bine sa tineti totusi cont de opinia acestor copii care scriu aici deoarece se pare ca desi nu au atat de multe scoli si diplome ca dumneavoastra, nivelul de cultura le este net superior. Ati frecventat cumva aceleasi scoli ca si academicianul Marian Vanghelie? Ar fi singura explicatie pe care mi-o pot da.

   • As vrea sa cred ca doar se foloseste cineva de numele si de pozele dvs. Altfel, e nenorocire!!!

   • După ce că ești analfabetă mai ești si ignorantă. Macar încetează să mai semnalizezi!

   • Doamne, femeie buna! Sterge iute titlul de „doctor” ca esti pasibila de cercetare penala si tu si aia care ti-au dat titlul. Pai, la cat de chinuit scri, n-ai absolvit nici clasele primare, cum te-ai putut alege cu un doctorat? Ai muncit mult, zici? Nu te contrazic, dar am dreptul sa deduc cam la ce munci te-ai spetit. Iti scriu, pentru ca sunt profesor si ma simt jignita ca faci parte din categoria asta. Nu esti in masura sa-i educi pe altii, asa ca, pleaca de la catedra, n-ai ce cauta aici!

   • Stimata doamna „doctor in stiinte”, nu stiu cum v-ati obtinut diploma, dar la limba romana sunteti varza. Ati auzit ceva despre scrierea cu „i” din „a” dar nu ce trebuie. Se scrie cu „i” din „a” doar in interiorul cuvantului, niciodata la inceputul sau la sfarsitul cuvantului si nici la cuvinte cu sufix: „neincredere” spre exemplu. Va faceti de ras ca nu stiti sa scrieti corect romaneste. Cuvantul „copi” se scrie cu doi „i”. Vai de noi!

   • esti dusa cu capul student-o,cum dracu ai terminat primul an,cred ca nu ar trebui verificati de structuriile anti-coruptie cei care ti-au dat diploma, cei care te-au lasat sa incepi o facultate.Esti o …..

   • Eu sunt doctor in stiinte si iti spun ca esti o analfabeta. Habar n-ai sa scrii romaneste. Nu te-au invatat ca substantivele romanesti au si plural? Esti o proasta si faci de ras doctorii.

   • Nu pot sa cred,voi de capul tau de academiciana,esti varza:(((

   • Cu regret, noi respectam „functiile” si „titlurile stiintifice” indiferent cine le obtine, dar nu pricepem cum se poate ca o fiinta care ajunge sa le obtina, poate sa faca atatea greseli gramaticale. Am putea accepta o singura scuza, aceea care ar justifica „anomalia” ca fiind de natura medicala… N-ar strica un control amanuntit. Succes!

   • IN PRIMUL rand, nu AN PRIMUL rand, doamna profesor doctor universitar in stiinte. Imi permit sa va corectez, am terminat facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, am lucrat cinci ani intr-o redactie de ziar si imi prezint scuzele pentru impolitete, insa e defect profesional!

   • Fără supărare.. Dar va cam bate limba romană…nu știu cum ați luat licența…

   • Doctor ”an” stiinte, nu ”in” stiinte, sa nu schimbati sensul frazei.

   • Daca vi la mare suna ma…

   • Sa va fie rusine Dna. Prof. Univ. Dr. Sarbu Cristiana, pentru ca va folositi de titluri academice care nu au nici o legatura cu realitatea in care sunteti dvs. Nici titlul academic de care sunteti atat de mandra nu stiti sa il scrieti corect ( corect este PROFESOR UNIVERSITAR, DOCTOR IN STIINTE……). In opinia mea nu aveati cum sa promovati ciclul primar din moment ce nu aveti nici cea mai vaga idee cum se scrie corect gramatical. Imi este rusine ca traiesc in Romania anului 2016 unde se promoveaza prostia si lipsa bunului simt, unde se terfeleste in noroi cultura, unde se dau titluri academice unor oameni care fac de ras scoala romaneasca si cel mai important astfel de oameni ajung PROFESORII copiilor nostri.
    Mai am o speranta totusi, daca i-au retras titlu de doctor lui Ponta pe motiv ca a plagiat, sper din tot sufletul sa il retraga si pe al dvs din simplul motiv ca nu stiti nici macar sa scrieti.

   • TheLastKamikaze

    Asta-i pe principiul : „Vai mult am inghitit sa ajung aici” daca…stii cum zic :)))

 4. Macar stie sa se f**ã ???? Ca pe fofoloanca a promovat, nu pe creier

 5. nu plange, nu e in Academia Romana

  inca 😀

 6. Mortal Kombat! 🙂 😛 😛

 7. Daca observi, acolo sub nume scrie iOS si data in limba spaniola. In caz ca nu te-ai prins, femeia are setat iPhone-ul pe limba spaniola iar greselile sunt de la auto-corect.

  • Asta e o scuză? Sau ce p**a mea?

  • Georgian, probabil ai dreptate, deşi dacă citeşti postarea care aminteşte de ziua sfinţilor Constantin şi Elena, vei observa că , doamna Sîrbu scrie „an aceiaşi (care este forma de plural masculin) zi „, în contextul în care ar fi fost corect „aceeaşi”, dar sunt cârcotaşă, desigur. Este foarte probabil ca setarea în limba spaniolă să-i modifice unele cuvinte (şi eu una refuz să cred că, un doctor în ştiinţe, poate face asemenea gafe ), dar poţi folosi diacritice (în acelaşi text) dacă telefonul este setat pe limba spaniolă , ca să luăm cazul doamnei? Şi auto-corect-ul nu-ţi modifică doar acele cuvinte care seamănă cu cele din limba respectivă? Este o curiozitate , nu o întrebare retorică (bine sunt două întrebări). Pentru că, dacă este cum spui tu (şi, încă o dată, îmi doresc să fie aşa) şi nu este vorba despre o lipsă de cunoaştere a doamnei respective, n-ar fi trebuit să pună o notă, un PS, ceva care să sugereze că nu sunt greşeli de limbă, ci doar o autocorecţie, să-i spunem aşa, a programului din iPhone (fiindcă se pare că dumneaei este totuşi o persoană publică)? Eu una aş prefera să cred că acesta este motivul (cel pe care l-ai sugerat tu) şi nu acela al necunoaşterii limbii române.

  • Am observat ca este in limba spaniola si ca unele cuvinte e posibil sa aiba auto-corect . Dar acel auto-corect se poate scoate, sau se poate edita cuvantul, daca e scris gresit. Pentru cum scrie la tabla, la cursuri , cine e vinovat ? Iar daca ai gresit o data, de doua ori, de trei ori si nu esti tampit, te corectezi! Ei insa ii curge scuipat din gura in continuare!

  • Georgica, ai „dat” la ea, de-i iei apararea? Poa’ sa fie in chineza, corectezi tu, nu ‘exista’ sa scrii asa. Sau tu nu observi ca e profesor doctor?! Plus ca ea a comentat aici..”opinile” „copi” „stinte”, nu sunt greseli din telefon, orice ai zice…

  • Duduia blonda cu alura de Bamboo nu este doctor universitar, la fel cum nu sunt eu printesa din povesti, cu toate ca eu am mult mai multe sanse de a deveni printesa in conditiile in care stapanesc bine gramatica limbii romane. Sfaturi referitoare la cum ar trebui sa scrie nu ii putem da, totusi are o varsta si scuza ca iPhone-ul scrie pentru ea nu se aplica. Si eu am iPad cu tot cu functia auto-correct, insa sunt atenta cum si ce scriu. Nu pot sa imi fac studiile si limba de rusine! Nu exista ca un profesor doctor sa nu stie sa scrie corect gramatical macar in limba lui natala! E aberant sa nu iti dai seama ca esti incult! E inadmisibil ca un astfel de om sa detina o functie mare de conducere! Nu pot sa cred ca o pitipoanca analfabeta impartaseste si cu alti studenti din cunostiintele ei nule. Si pe deasupra banuiesc ca are si un salariu colosal, in conditiile in care sute de mii de oameni bine pregatiti in diferite domenii nu au locuri de munca. Din Romania se pleaca spre Occident intr-o disperare, disperarea ce vine ca raspuns in urma acestor postari. Eu sunt oripilata de ceea ce am citit mai sus. Nu am putut sa rad. E de plans!

 8. incredibil! cand vezi asa ceva iti vine sa emigrezi! in Congo! uneori mai ca sunt de acord cu Hitler, cu jihadul, cu Islamul…astfel de specimene chiar trebuie sa piara dintre noi

 9. Profesor la cea mai corupta facultate din tara, in caz ca nu stiati, asta este U.S.A.M.V Bucuresti, unde spaga este mai scumpa ca taxa de facultate. Intr-adevar, preda la facultatea de Inginerie economica, nu medicina veterinara, dar tot trebuie sa aiba vreo ruda prin universitate, ca toti sunt inruditi acolo:)).

 10. Ooopss, am uitat sa mentionez si faptul ca in cazul in care va hotarati sa va inscrieti in clasa mea, promit sa va invat si tampenia aia cu un i sau doi, eventual trei, ati mai auzit probabil de radacina cuvantului, articol hotarat si desinente…sau erati mai blonda de atat???? Zau ca am sa va invat multe ” idiotisme” d’astea d’ale limbii romane, eventual va imprieteniti cu COPIII mei si va mai explica ei. Nu- i asa ca acum va e rusinica????

 11. CE ANALFABETA ! AR TREBUI SA INCEAPA DIN CL I-a MAI MARE RUSINEA………. !
  ,DAR IA PE BANI SAU ….SEX ,ARE DIPLOMA DE DOCTORAT !

 12. pot doar sa remarc ca postarile sunt facute de pe un iphone. Eu personal am mare bataie de cap cu functia de auto correct care schimba cuvinte si baga litere mari cand imi e lumea mai draga.. zic si eu poate exista o explicatie, personal nu stiu cine este doamna de care vorbiti dar nu cred ca se poate scrie un articol pe asa tema….in fine fiecare cu parerile lui dar sa desfiintezi o persoana pentru postarile de pe facebook fara sa incerci sa gasesti o explicatie pentru erorile de scriere mi se pare cam mult…

 13. Aceasta femeie scrie de pe un telefon care e setat pe limba spaniola, iar greselile sunt de la auto-corect. Clar ca a promovat cu fofoloanca, dupa fata, dar nu cred ca un analfabet ar reusi ceea ce a reusit D-na!

 14. Nu pot să cred, e făcătură!

 15. Nu mai judecati k nimeni nu e perfect, iar pe vremea cand stimata doamna a facut scoala, î din i nu se facea la scoala doar â din a 🙂 .

  • Nu e vorba doar de î din a, ci si de cuvinte cu un singur i, in loc de doi. : „copi”, „opinile”, „stinte”…a scris si „mai” in loc de”m-ai”….deci?

 16. E adevarat sau e o gluma proasta???!!!!daca da….nu am cuvinte.Totusi,am o intrebare retorica:)cine,cum i a acordat aceasta functie?

 17. A gresit ceva, sau a scris corect din greseala 😛 : 1890 metri , cu un singur i

  Sigur a fost graba, daca nu s-ar fi grabit i-ar fi iesit asa cum e corect(in capul dumneaei) metrII

  PENIBIL !!!

 18. Ba ești bătuta rău in cap femeie!!!’

 19. Stam bine de tot !…Vorba unui personaj celebru de care, acum sunt sigur, ipochimenul asta nu a auzit niciodata : ” Bravos natiune, halal sa-ti fie ! „

 20. A ajuns `prof dr. univ.` exact cum au ajuns altii din partide, directori la electrica sau la CFR, cu ajutorul PCR ului ( pile, cunostinte, relatii ), aceasta practica incepand de pe vremea hotului comunist / greseala genetica ion iliescu ( la asemenea excremente genetice nu-mi functioneaza caps lock-ul ) si cu mult herpes cu ajutorul altora, tot asa, maro la gura de atata pupincurism. Ca ce, Ceashu` Elenutza nu era emerita in chimie , dar a reusit sa transforme dioxidul de carbon in … „codoi”.

 21. A ajuns la un nivel cultural-intelectual atat de inalt incat chiar nu mai conteaza cum scrie. Cand si noi prostimea o sa atingem un astfel de nivel, ne putem permite sa scriem cum vrem; cred ca la asta s-a referit si ea cand a zis ca este „Academician, Doctor Honoris in cauza”

 22. Si-a sters contul? Ca nu-l gasesc.

 23. nu sunt profesoara dar sunt romanca

  Cat despre telefon asa se intampla cand iti cumperi un telefon mai destept decat tine..

 24. Stimata Doamna eu iti spun mai popular, asa ca sa inteleaga toata lumea….ai facut facultatea cu curul…cam asta e…imi este mila de studentii care-ti trec prin aula univarsitatii…rusine cucoana….

 25. spre stiinta autorului…
  fara importanta precizare
  „*articolul poate fi reprodus in limita a 300 de caractere, cu link catre sursa”
  articolul are 289 de cuvinte…
  mult mai consistente si savuroase sunt comment-urile

 26. Domna profesor universitar doctor sper ca pe usa locuitei tale sa ai o tablita cu toate titlurile tale , altfel degeaba ai
  „muncit ” atatia ani. Un proverb de al nostru spune ca : ” prostul daca nu e si fudul nu e prost destul” . punct

 27. nu e de mirare ca tara se duce de rapa cand analfabetii ajung in amfiteatre si pretind studentilor un standard ridicat de cultura! rusine.

 28. mai frate eu nu cred ca un om poate fi asa de prost…ma gandesc ca poate „estem” la camera pitulata…

 29. O fi ceva gen Elena Ceausescu, mare chimista si intreba ce inseamna CO2.

 30. Hai Mai draga ,neni and tanti!
  Lasati prego,universitara in peace ca mneaei,n ‘re pic de vina,numa teacherii aia de o promovara,care aveau ants in pants,si Ia,neaei,nici o problems cu ingenuncheatul,Si bend over,ca la urma urmei,e bine Si pentru sanatate,bashca Patalama!

 31. Mai aveti pretentii la studentii de astazi cand asa-zisii profesori nu stiu nici macar sa scrie corect ? :O

Lasă un răspuns