POTI COMANDA DE AZI, pe bookzone.ro, AICI.

 

Sinteza zilei pe febeu
3 august

Stire: o firma a construit in 2017 un pod de fier peste Somes, dar dupa ce l-a terminat pe mal, constructorul si-a dat seama ca nu il poate pune peste apa. „Acum ne dam seama ca am comis o eroare umana si l-am construit pe mal”, a zis seful lucrarilor, Ion Barbu, privind nostalgic la podul care zace de trei ani si ar trebui sa scurteze drumul dintre Zalau si Baia Mare.


In momentul asta, e evident ca nu doar la Caracal s-a rasturnat caruta cu prosti, ci au fost mai multe carute, mii, care s-au rasturnat prin toata tara.

„Coronascepticii” rostogolesc in draci o postare care le spune „sa stea pregatiti ca va urma interventia, ceva intre realitate si filmele de groaza!”
E un mare progres, zic eu. Oamenii astia traiesc in filme si orice expresie care contine cuvantul „realitate” e deja un mare progres.

Stire: Orban se cearta cu Firea pe motivul „ba firma aia trebuie sa castige contractul cu mastile, ba aia! Ba e a ta, ba e a mea!”
In timpul asta, peste doua milioane de oameni care au dreptul sa primeasca masti – fiind parte dintr-o categorie defavorizata – nu poarta nimic. Cei mai descurcareti au doua masti de fiecare si le spala zilnic cu rachiu. Nu e banc, e o declaratie dintr-un interviu care a fost azi la Pro.


Cea mai ciudată clădire din lume e în Osaka. Au dat gaură în ea să treacă autostrada.

 

Vedeti? De aia n-avem noi cladiri cu gauri in ele! Ca n-are ce sa treaca.

“CronicileLa mare, pe plaja, exista un culoar rezervat interventiilor de urgenta, dar care e plin ochi de paturi si de sezlonguri. Oamenii se fac ca nu vad panourile cu avertizari, iar culoarul se umple la cateva minute dupa ce este eliberat de organele legii.
E ca pe sosea, claxonezi oile, iti faci loc printre ele, apoi ocupa la loc soseaua.

Se vitalizeaza o poza de la Dedeman Vaslui. Sau poate Hornbach Bacau.
Vedeti poza. Cui ii pasa de unde e?

Decizie: vom purta masti in Centrul Vechi! Jai masca jos, iei amenda!
Cu aceasta ocazie, ii invit pe toti prietenii carora le eram dator cu o cinste la bere, la terasa, pe Lipscani.
Fara numar!

Designerul Catalin Botezatu a fost fotografiat imbracat destul de naspa, zic priceputii.
Eu nu zic nimic. Pun doar poza, in cazul in care chiar ar interesa pe cineva cum se imbraca Bote cand merge sa isi ia multi cartofi, paine si prajituri.

Ps: poti comanda NOUA carte

desteapta! Oferta speciala ASTAZi, 7 iulie!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *