Tot comenteaza oamenii la postarea despre ghiolbanul si curv@ de la Antene, Viorel si Vulpita, spunand ca asta le ofera televiziunea, de aia se uita poporul ca prostu’ la asa ceva!

Eu am acasa, acum, vreo 183 de canale tv. Daca le includ si pe alea codate, bat spre 190. Daca mai mult de jumatate dintre telespectatori aleg sa se uite la mizeria aia de Acces Direct, nu e pentru ca nu au oferte. Nu e pentru ca nu au de ales, saracii, si-s ca in vremea lui Ceasca, atarnand la 2 h de program pe zi. Au de ales, iar oferta este uriasa. Numai pe tv sunt vreo 20 de canale cu documentare, travel, alte 30-40 cu filme etc… Plus internetul!


Oamenii, peste 50%, se uita la mizerii pentru ca le place. Televiziunea profesorului emerit Voiculescu, mare om de cultura partz, ofera mizerii pentru ca vrea bani, dar mizeriile se opresc imediat, daca nu au audienta.
Nu e vinovata numai televiziunea, asa cum nu sunt vinovati numai aia care conduc. E intotdeauna un tango, face unul un pas, celalalt il urmeaza. E intotdeauna cerere si oferta.
Alegem hoti si ne uitam la mizerii pentru ca asta ne e nivelul. Alegem agramati si facem audiente uriase la laturile cu Viorel si Vulpita pentru ca astia suntem, bre, pentru ca suntem ultimii la consumul de carte in Europa.
Hai sa ne mai uitam si in oglinda, ca prea dam mereu vina pe altii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *