Timisoara, 2 august 2016.

„Domnule Primar Robu, sunt timisoarean. Stati putin, sa ies din apa.
Asa…
Am inotat doua strazi, pana pe Brediceanu, si acum sunt in drum spre birou. Ma opresc aici putin, pe semafor, sa va scriu niste urari.
In primul rand, va multumesc ca existati! Si ca aveti grija de noi, timisorenii, sa nu ne ingrasam. Eu, de cand cu strazile astea pline de apa, inot in spre birou si am slabit aproape 2 kilograme.
Ce rugaminte am: sa lasati dumneavoastra la fel strazile. Vorbiti si cu cei de la Aquatim sa fie la fel de harnici. Sa curetele canalele alea la fel de des ca si pana acum ( o data la 7-8 ani). In maxim 2-3 luni ajung campion mondial la inot. Ca eu am program fix, daca nu ajung la 9 ma ia sefu’ la rost.
timi
In al doilea rand, puteti sa puneti la dispozitie o barca cu motor? Ca soacra mea a ramas in fata magazinului, cu sacosa in maini. Si nu mai poate sa plece de acolo. E in apa pana la gat.
In al treilea rand, nu va grabiti la faza cu soacra mea! Mai poate astepta. Poate mai ploua putin zile astea… Da-le naibii de cumparaturi!
Am scutit si banii de vacanta. Cine mai are nevoie de Grecia, cand avem apa chiar la bloc? Palmieri ati adus… E perfect! A, sa bagati si niste pestisori, ca elementele astea dubioase scare ies din canalizare nu imita prea bine pestii.
In ultimul rand, as vrea sa ma asigur ca inotati si dumneavostra cu noi. Incepand de maine ar fi bine, ca suntem multi timisoreni care vrem sa va bagam la fund. Putin asa… in spirit de gluma. Haha!
Haideti, ca ma dau jos de pe semafor si imi pun aripioarele ca am obosit. Apoi inot strada Brediceanu pe spate, ca sa fac muschi si la umeri. Sa ma inscrieti dumneavoastra la Olimpiada, poate mai prind lotul.
In incheiere, Domnule Robu, eu atat as vrea sa stiu: maine, cand plec spre birou, tot inot vin? Sau luati dumneavoatra repede niste vaporase?
Va multumesc.”

Un timisorean.

AI CARTE, AI PARTE!

“Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online, daca intri pe Bookzone. Cartea este disponibila AICI.

cover_blogb

Surse poze: Haz de necaz, facebook Radu Ionescu

9 thoughts on “Timisorean… in drum spre birou.

  1. Pingback: Timisorean… in drum spre birou. – Auzi

  2. Pingback: Maica Tereza are o urmasa: pe Nuti Udrea. – Stiri Non Stop

  3. Ova says:

    Eu zic ca daca tot ai luat poza de la altii, puteai macar sa pui un link, o referinta ceva 😛 Interesant ca a fost decupata cat sa nu se vada … sursa 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *