Adeptele doamnei Steer sunt cele mai inteligente fiinte de pe planeta. Un fel de zeite care plutesc deasupra noastra, a prostilor. Niste zane, un fel de Tinker Bell si Zana Maseluta la un loc.
Olivia Steer este un GURU. Sau o GURIŢĂ. (avand in vedere ca numai gura este de ea)
Adeptele doamnei nu dau doi bani pe Medicina. Asta e o chestie fumata.
Sau pe Stiinta… alta prostie!
11

Adeptele considera ca mamografia, care se face pentru depistarea cancerului la san, este unealta diavolului. Este un instrument facut de Satana, in combinatie cu Grinch si cu niste medici rai. Posibil ca si-au bagat coada si Doctor House sau Doctor Queen.

2

3

Adeptele doamnei Steer o urmeaza ca oile. O divinizeaza, se lasa inspirate de Olivia. O iubesc! Si SUNT MULTE! Mai precis: 64,671. Majoritatea mamici, care transmit invatatura Oliviei copiilor lor.

Ele tamaduiesc cancerul uitandu-se urat la el sau amenintandu-l. Vindeca pneumonia cu puterea gandului si isi scot apendicele rugandu-l frumos sa iasa afara. Asta cand adeptele stau in pozitia Lotus.
Daca stau in cap, adeptele doamnei Steer isi vindeca negii de piele urland la ei. Si Alzeihmer trece usor: o lingurita de sirop de patrunjel dimineata, pe stomacul gol.
Din cand in cand, cate o adepta are o revelatie. Se mai trezeste si comenteaza.
4

Raspunsul, draga Mihaela, pe care in mod sigur o sa ti-l dea si fiinta superioara Steer este: „Draga Mihaela, daca vorbesti dimineata cu sanul, cancerul dispare. Daca ii vorbesti si la pranz, iti si creste putin. Trebuie doar sa vrei. Cat despre metastaza? Nu exista asa ceva! Nici moarte. Trebuie doar sa vorbesti cu ea, sa ii dai un pahar de sirop de artar cu salvie, cand vine la tine, si dispare. In niciun caz sa iti faci Mamografie si sa depistezi cancerul din timp! Asta e dracul! Daca ti se pare cate imbolnavesti, nu e adevarat. Ti se pare!”

Adeptele doamnei Steer ma vor injura cu spume pentru acest articol. Pentru ca nici ele, nici doamna Steer nu suporta oameni care au alta parere.

st

Daca ai alta parere… esti blocat pe loc:

t1

t2

Dragi adepte, sa nu care cumva sa mergeti sa faceti Mamografia aia! Sa nu va vaccinati copiii cu vaccinurile obligatorii!
Urmati-o pe Steer, cea mai inteligenta fiinta de pe pamant. Ea stie tot ce misca pe lumea asta, iar parerea ei face cat parerea a 100 000 de medici si de savanti. Da-i dracu’ de fraieri, de oameni de stiinta, de sorosisti ordinari!
Stati asa, fara Mamografie, fara vaccine,  pana cand va fi prea tarziu. Apoi o sa vina doamna Steer si o sa spuna: „uups, am gresit!”

 

AI CARTE, AI PARTE! „Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro

Fragment CARTE:
„Prima amintire fericită a fost cu o felie de pâine cu unt. Ţin minte că într-o dimineaţă am găsit pe ea o feliuţă de salam care avea în componenţă urme de carne. După ce m-am uitat la ea circumspect, am dedus: dacă mama mi-a lăsat-o, înseamnă că e comestibilă.
Era prima dată când am simțit gustul cărnii. Am scuipat-o.
Îmi era frică. Apoi am vomat. Eram convins că în gura mea e o pulpă de câine sau o coadă de pisică. Sau diavolul.
Dacă nu apucau să mănânce carne, tot ce puteau face oamenii era să inventeze povești despre ea. Pentru mine, poveștile despre diavoli, marțieni, despre Japonia, erau la fel de credibile ca și acelea despre carne. Toate vorbeau despre lucruri inaccesibile, necunoscute și foarte îndepărtate. Auzisem că există pe undeva, dar nu aveam nicio certitudine.
Îţi spun: au fost ani buni în care m-as fi speriat la fel de rău dacă aș fi întâlnit un japonez pe stradă sau dacă aș fi văzut o bucată de carne în ciorbă.
Îmi amintesc cum câte un copil din vecini venea urlând în fața blocului, ca în filmele lui Fellini:
-Se dă ceva la Complex! Se dă ceva la Complex!
Habar nu aveam ce se dă și când. Poate carne, ouă, portocale. Tot ce știam era că urma să vină, de undeva din lungul străzii, o mașină cu ceva de mâncare.
Arareori apucam să cumpăr banane verzi. Le înveleam în ziare și le puneam pe șifonier, apoi așteptam zile în șir să se coacă. Le pândeam noaptea să nu dispară. Un copil nebun din vecini avusese proasta idee să îmi spună că maimuţele le fură când te aştepţi mai puţin.
Poate că ţi se pare greu de crezut, dar până pe la 7-8 ani am fost convins că bananele nu cresc în bananieri, ci pe șifonierele din Africa. Nu neg….”
cover_blogb

 

8 thoughts on “Turma doamnei Olivia Steer

 1. Andrada says:

  Râd dar nu e râsul meu, cineva ar trebui sa facă ceva in cazul doamnei. E un pericol public, otrăvește mintile femeilor si pune in pericol o mulțime de vieți cu ideiile ei. Zău, trebuie luată ceva atitudine din partea autorităților

 2. Marian Berbece says:

  Care „doamna”? Cum puteti aloca un asemenea calificativ unei asemenea mizerii?
  Pe bune Silviu esti prea bland… femeia asta trebuie urgent pusa la punct, a facut si face victime in continuare, ca bate campii in stil mare e treaba ei, dar cand din cauza asta mor copii nevinovati, deja este extrem, dar extrem de grav, si poate fi incadrata la omor din culpa, nu mai zic de sfaturile medicale pe care le da, fara nici un fel de pregatire sau drept de a activa in acest domeniu, ca si asta e ilegal… mama ei de tara, unde dracu traim, in Africa? O imbecila ordinara zapaceste cu buna stiinta mintile atator femei naive si nimeni nu face nimic? CHIAR NIMIC?????

 3. Nicoleta says:

  Pe asta ori nu o mai f**e Andi bine ori o viziteaza extraterestrii noaptea :)) cert este ca are o minte bolnava si ar trebui inchisa la psihiatrie, sa nu mai aiba contact cu lumea normala. De ce nu ia nimeni masuri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.