Si in fotbal e la fel ca in politica. Nu conteaza cine e mai bun, ci pe cine alege poporul. In cazul FRF, poporul este o adunatura de mahari locali, in pantaloni scurti si scuipand seminte la sedintele federatiei. Astia aleg, toti cei care patroneaza cluburi prin liga a patra, a treia si nu-s in stare sa le faca fotbalistilor o baie decenta in stadion. Unii se duc acasa si fac dus dupa meci.
Patronachii astia smecherosi aleg viitorul fotbalului romanesc. EI sunt crema cremelor. Hagi? Lupescu? Lucescu? Astia nu conteaza deloc, sunt niste fraieri care habar n-au de fotbal! Nea Costel, patron la Avantul Ciocarleni are un cuvant mai greu decat Mircea Lucescu.
Burleanu e la PSD. NU conteaa performantele omului, nimeni n u da doi lei pe asta.
Dupa turneul final, dupa umilinta cu Albania, Burleanu si-a bagat in buzunare o prima de 90 000 de Euro. E? Altfel te uiti la niste meciuri proaste, dar care iti baga 90 000 de Euro in buunar, nu? Altfel de doare undeva de cum jucam, cand stai pe banii astia!
Nici baietii din jur, consilierii, nu o duc mai rau.
-500 € e diurna lui Razvan Burleanu cand voiajeaza afara cate 250 de zile/ an ca presedinte FRF.
-200 de milioane de lei vechi pe luna castiga fiecare dintre consilierii lui Burleanu…
-din cei 650.000 de euro, președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, îi vor reveni aproximativ 90.000 de euro.
-membrii au primit câte 15.000 de euro, iar vicepreședinții FRF, Gino Iorgulescu și Octavian Goga, câte 17.000 de euro.

Asadar, mandatul lui Burleanu:
-investitii in centre de tineret=ZERO
-antrenor neamt, cel mai prost din istorie, pe cel mai mare salariu
-intinerirea echipei Nationale=NIET
-sperante de viitor=ZERO
-viziune=ZERO
Cu toate astea, Burleanu a castigat. Pentru ca PSD a castigat si e in tot, in toti si in toate. Sperati ca Lupescu sa reformeze mizeria asta de fotbal romanesc? Chiar il vedeati prin tara, cu sacosa, din usa in usa, rugandu-l pe nea Costelus sa il voteze?

Romani, care mai aveti sperante ca o sa vedeti vreodata Nationala jucand bine la in turneu final… luati-va gandul! Avem asigurata necalificarea pe urmatorii 20 de ani.

FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment din carte“Căprioara m-a chemat la ea, a doua zi. Purta niște cizme negre de piele, cu toc înalt, o fustă puțin mai lungă decât batista mea și o bluză mulată. Inutil să vă mai spun că nu purta sutien.
M-am holbat la ea câteva secunde, am studiat-o bine și tocmai când să spun ceva:
-Îti place?
-E bestial!
Stătea rezemată de frigider, cu fundul lipit de el, corpul încovoiat, o mână sus, strângând tare congelatorul, până la sânge, pieptul scos în afară și cu o mână își masa sânul drept.
Îmi zâmbește cu subînțeles și ridică ușor piciorul, lăsând să i se vadă o ață neagră, pe bost de bikini.
-Îți place ce vezi?
-E bestial, ți-am zis. De unde l-ai luat?
-Ce?
-Frigiderul. Face și gheață?”.”

aaa%MCEPASTEBIN%%MCEPASTEBIN%

7 thoughts on “Va asteptati sa castige Lupescu… intr-o tara condusa de PSD?

  1. Alin says:

    Fără suparare, ești pe langa subiect. Burleanu a infiintat 3 centre de excelență pt copii, pt prima oară cineva s-a interesat și de cluburile din ligile inferioare (unul dintre votanți a declarat că l-a votat pt că a primit 20 de mingi de la federație, ceva ce nu credea să se întâmple vreodată), antrenorul neamț a fost un antrenor f bun doar că nu pt națională noastră (astept rezultatele lui Lucescu la naționala Turciei, să vedem dacă se ridică la nivelul celor realizate cu echipa de club), întinerirea echipei o face antrenorul nu șeful federației(știi care-i media de vârstă a naționalei Italiei?). Iar despre susținerea politică, cel susținut de PSD și care se poza cu Gabita Fiirea a fost Lupescu. Ia zi, ce a făcut Lupescu cât a fost director la federație?

  2. Dragos says:

    Pentru Alin: Cum adica „antrenorul neamț a fost un antrenor f bun doar că nu pt națională noastră”. E cum ai zice ca blonda de la semafor l-ar bate si pe Carlo Sainz intr-o cursa, dar din pacate are Dacia Logan si nu poate. Si ce argument cretin e ala cand se spune ca n-ai facut nimic, sa zici: „dar nici celalalt nu a facut nimic”? De motive si de schimbatul subiectul ne-am plictisit, in articol era vorba cat bani ia ca sa nu faca mare lucru si de cel mai mare defect al democratiei: faptul ca votul unui tractorist e egal cu cel al unui profesor universitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.