Pentru toti cei care carcotesc incontinuu, pentru toti aceia care se leaga de calitatile doamnei Dancila, am o veste: am decis sa aprofundez teza de doctorat a sa! Numai ca sa va dau peste nas si sa va demonstrez clar ca avem un premier intelectual, care scrie corect in limba romana si este foarte documentat.
Iata teza:

Primul rand:
O analiza atenta ne spune ca la primul capitol este vorba despre credinta, despre biserica. Primele doua cruci din stanga reprezinta studiul aprofundat al doamnei Dancila cu privire la Crestinism. Parerile sale, conluziile avand ca baza studiul culturilor precrestine si crestine, sunt exprimate elcvent in al treile semn de pe randul intai. Ati ghici, tot o cruce. Railor! Restul crucilor reprezinta doar niste desene, pentru ca se plictisea.

Al doilea rand, brazii.
Este vorba despre Teza Privind Protectia Mediului, capitolul Paduri. Primul brad reprezinta baronii locali care au furat padurile patriei, al doilea inseaman Craciunul si familia ramasa fara aer intr-o tara fara copaci. Al treilea bradut este o reprezentare 1:1 a ceea ce vede doamna Dancila la oglinda masinii, infiecare zi. Ceilalti patru brazi reprezinta tot discursul de la primii trei brazi, dar tradus in engleza.

 

Al treilea rand, steagurile
Sunt parerile doamnei Dancila despre tara, natiune, patriotism, program de guvernare, prosperitate. Steagurile reprezentate acolosunt dovada clara ca doamna are foarte, foarte mult patriotism! Si pix albastru.

Al patrulea rand din teza de doctorat
Este despre Zootehnie si se intituleaza: Crescatoriile de Pui din Romania-drumul puiului, de la ou la aripioara KFC.
Probabil ca acest rand este cel mai complet capitol din lume. De altfel a fost si foarte plagiat peste hotare de multe genii,printer care si Hawkins, dar si de copii de la gradinitele ajutatoare.
In caz ca va intrebati ce urmeaza (carcotasilor care nu credeti voi in premierul nostru care face bine ea si echipa ei care o are, la popor), va arat si la ce lucreaza acum premierul: o teza cu impact mondial din Medicina. Va descoperi o gena ce va impiedica batranetea, adica oamenii nu vor mai merge in bastonase. Ma rog,foarteputini inteleg,nu ma astept sa o faceti ca voi sunteti rai:

FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment din carte“Căprioara m-a chemat la ea, a doua zi. Purta niște cizme negre de piele, cu toc înalt, o fustă puțin mai lungă decât batista mea și o bluză mulată. Inutil să vă mai spun că nu purta sutien.
M-am holbat la ea câteva secunde, am studiat-o bine și tocmai când să spun ceva:
-Îti place?
-E bestial!
Stătea rezemată de frigider, cu fundul lipit de el, corpul încovoiat, o mână sus, strângând tare congelatorul, până la sânge, pieptul scos în afară și cu o mână își masa sânul drept.
Îmi zâmbește cu subînțeles și ridică ușor piciorul, lăsând să i se vadă o ață neagră, pe bost de bikini.
-Îți place ce vezi?
-E bestial, ți-am zis. De unde l-ai luat?
-Ce?
-Frigiderul. Face și gheață?”.”

aaa%MCEPASTEBIN%%MCEPASTEBIN%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.