Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Am aflat ce le-a spus azi Viorica Dancila copiilor:
“Si voi, si copiii vostri,
si nepotii nepotilor vostri o sa platiti datoria pentru banii care i-am loat eu. Cand nepotii tai se va duce la mega imaj, blondo, ca vad ca te uiti asa la mine, casiera o o sa le spuna:
-Imi pare rau, nu mai aveti credit,
dar apare aici o datorie de 100 de euro pe luna.
-Datorie? Cine a facut-o?
-Maree premier Dancila, acum 50 de ani!
Ai inteles, blonduto? Sau tu, ba, tocilarule, care vad ca ma corectezi cand scriu in limba romaneste. Tu stii, ba, ca acum stai cu fluturasul ala in fata, infipt in creion, dar ca nepotii nepotilor tai nu vor avea bani nici de creion, daramite de fluturas? Tu stii, ma, ca nepotii tai va merge pe jos la servici, ca bani de benzina nu o sa isi mai permita niciun roman? Ca Bulgaria va fi deja cu salarii de 2000 de euro, iar noi o sa ajungem la 300, ca restul de bani ii platiti ca sa platiti pensiile speciale de acum, maririle care le-am dat ca sa ma voteze lumea si banii care i-am consumat pe diverse, intre care si elicopter? Mai ma corectezi, ma, la romana?
Sau tu, papusa, tu chiar crezi ca in 5 ani de zile vei mai avea bani de ochelari?
Ba, elevi de la scoala asta vopsita special ca am venit eu si cu mobilier cumparat special pentru vizita mea, bucurati-va cat mai puteti, apoi plecati naibii din tara. Si spuneti-le si stranepotilor nepotilor vostri sa se care. Asa le trebuie daca stramosii lor a fost atat de prosti ca sa voteze PSD.”

Silviu Iliuta

CITITUL DESTEAPTA! Carti la oferta. Click pe poza:

Cronicile unui barbat de Silviu Iliuta


INCA MA MAI GASITI AICI: Silviu Iliutacronicipebune
Ia carti, sunt bune la facut cornete! SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Poza: Facebook


FRAGMENT:

„Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.

CARTI, DE AICI.

 

 

 

 

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport gratis, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și internațional.

Tot de pe www.bookzone.ro. se comanda si prima carte, Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta

De Silviu Iliutacronicipebune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *