Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

„Andreea Marin ia 5000 de euro pe luna de la Primaria Sector 1 sa faca publicitate mascata unui centru medical pentru tratarea nevoiasilor. In interviuri, Andreea Marin spune ca „a descoperit intamplator acest centru”, fara a mentiona ca le cere bani sa le faca reclama.” (Libertatea)

Bai nebunilor, nu mai dati, ma, cu pietre, in Andreea Marin! Cum adica „e platita sa para miloasa?!”
Voua nu vi s-a intamplat niciodata sa mergeti teleleu pe strada, in drum spre magazinul cu baghete magice, stelute si sclipici – sau ce pana mea mai cumpara o zana in 2020 – sa gasiti din intamplare o cladire noua, mare, facuta de primarie, si sa intrati?
Iar acolo sa vedeti batrani, oameni sarmani, oameni ai strazii, ingrijiti de niste medici, si sa va spuneti:
-Ia uite, Andreea (sau cum va cheama), ce cladire minunata! Sufletul mi se inalta la cer cand vad cum oamenii astia batrani si fara bani sunt ajutati! Simt cum ma emotionez si imi cresc inca doua aripioare magice cand vad cum oamenii strazii sunt hraniti, consultati si alinati. E frumos sa dai, sa daruiesti, asa fac zanele adevarate!!! Ce ar fi acum, Andreea, sa iei si tu 5000 de euro pe luna de la cetateni, practic, prin Primaria Sectorului 1? Ia bagi tu si un text: „Când intri pentru prima dată în curtea acestui centru medical, te întâmpină multitudinea de trandafiri. Te întâmpină pomii bine îngrijiți, zâmbetul oamenilor – aceasta este echipa Centrului Multifuncțional Caraiman. Omul sfințește locul. Sunteți așteptați. Să fiți sănătoși!”

Voua nu vi s-a intamplat, ma, sa va impiedicat de niste oameni ai strazii care aveau trandafiri in maini, sa plecati de langa ei si sa va treziti cu 5000 de euro in buzunar doar pentru ca ati dat „buna ziua”?! Pai si atunci de ce ca luati de ea, ma?
Ciudosilor!

Mai ales ca doamna Marin a postat pe pagina ei ca nu e centru pentru nevoiasi, ci pentru toti cei care vor sa vina din Sectorul 1 si ca oricum a facut o maaaare reducere primariei pentru ca i-a placut proiectul, e de suflet, se implica!
Railor!

Cititul desteapta! Oferta lunii mai:
“Cronicile

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *