Au scos patrihotii PSD pozele astea de la naftalina: Iohannis la un festival medieval.
Nu vreti sa stiti ce injuraturi, ce “ia uite, masonuuuu!”, “v-am zis ca e cavaler din ala?” 
Doamne Fereste, mai! Oamenii astia care comenteaza n-au fost in viata lor la un festival, n-au nimerit niciodata pe la Sighisoara vara, habar n-au ce e aia sa te distrezi in afara cantinei pe bonuri de masa de la Amara! (Revenind la un cuvant mai greu pentru Dancila, ca poate citeste: “medieval” nu e ceva naspa, doamna!)

In ceea ce ma priveste, sunt primele imagini in care il vad pe Iohannis uman. Nu mai am impresia aia ca il votez pe robotelul ala rigid din Star Wars, R2. Nu mai am impresia ca omul e facut din piatra.
Traieste, ma! Omul merge, mergea, la festivaluri, rade, se joaca, nu ii e teama sa imbrace un costum! Pai stiti voi cate poze din astea am eu de prin concedii? Sa ma vedeti in costum de pirat prin America de Sud sau deghizat in Popeye prin SUA! As vrea sa vad poze cu Iohannis manjit cu frisca, la petrecerile de copii, aruncat intre balonase sau dandu-se in leagan. Am si din astea, ma, pesedeilor! Arata ca suntem vii, oameni, ca traim!
Voi stiti ce e aia sa traiesti? Exista distractie in afara “Zilelor Comunei”, unde va dau aia mititei gratis? Exista concedii cu distractie, in afara biletelor in extrasezon la Mamaia si a manelelor puse tare pe plaja si la hotel?
Nici nu vor exista, ma!

Cat timp veti vota PSD, alea vor fi tot ce veti avea: pomenile!
Revenind la Iohannis: chiar ar fi tare sa dea publicitatii poze cu el din familie, cu prietenii, razand, plangand, habar n-am ce facand, dar parand viu. Pentru ca asta ii lipseste acum.
Sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.