Olivia Steer a fost pe cale sa fie premiata la „Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate” pentru ROLUL EI ACTIV IN SOCIETATE.
Medicover Romania si Aqua Carpatica, doua brandu-uri care s-au facut de ras sponsorizand aceasta gala. Apoi, dupa putina valvs in media, au cerut sa i se retraga premiul lui Steer. Prea tarziu. Penibil! Baietii si fetele de la marketing si PR de la respectivele firme ar trebui sa isi taie acum salariul pe doi ani sis a se retraga la tara, la cules coceni, cum zicea bunicul.

Poate nu stiti cine e Olivia Steer si care e contributia ei deosebita pentru tara. O doamna cu o pagina de zeci de mii de fani si fane inraite care propavaduiesc vindecarea prin buruieni, fuga de vaccinuri si tratarea cancerului cu brusture.
Sa va arat cum daruieste Olivia sanatate, in tara. Reamintim că România este țara europeană cu cea mai gravă epidemie de rujeolă (49 de morți și peste 12.000 de cazuri înregistrate de la debutul epidemiei) și cu cea mai scăzută rată a vaccinării cu ROR.

Uitati, mai, “marketingisti si piaristi” de valoare, cine e Steer:
Adeptele doamnei Steer sunt cele mai inteligente fiinte de pe planeta. Un fel de zeite care plutesc deasupra noastra, a prostilor. Niste zane, un fel de Tinker Bell si Zana Maseluta la un loc.
Olivia Steer este un GURU. Sau o GURIŢĂ. (avand in vedere ca numai gura este de ea)
Adeptele doamnei nu dau doi bani pe Medicina. Asta e o chestie fumata.
Sau pe Stiinta… alta prostie!
11Adeptele considera ca mamografia, care se face pentru depistarea cancerului la san, este unealta diavolului. Este un instrument facut de Satana, in combinatie cu Grinch si cu niste medici rai. Posibil ca si-au bagat coada si Doctor House sau Doctor Queen.

2


3
Daca ai idei din astea cu LIKE&FOLLOW PE FACEBOOK, paginile sunt Silviu Iliutacronicipebune

Adeptele doamnei Steer o urmeaza ca oile. O divinizeaza, se lasa inspirate de Olivia. O iubesc! Si SUNT MULTE! Mai precis, 66 780. Majoritatea mamici, care transmit invatatura Oliviei copiilor lor.

Ele tamaduiesc cancerul uitandu-se urat la el sau amenintandu-l. Vindeca pneumonia cu puterea gandului si isi scot apendicele rugandu-l frumos sa iasa afara. Asta cand adeptele stau in pozitia Lotus.
Daca stau in cap, adeptele doamnei Steer isi vindeca negii de piele urland la ei. Si Alzeihmer trece usor: o lingurita de sirop de patrunjel dimineata, pe stomacul gol.
Din cand in cand, cate o adepta are o revelatie. Se mai trezeste si comenteaza.
4

Raspunsul, draga Mihaela, pe care in mod sigur o sa ti-l dea si fiinta superioara Steer este: „Draga Mihaela, daca vorbesti dimineata cu sanul, cancerul dispare. Daca ii vorbesti si la pranz, iti si creste putin. Trebuie doar sa vrei. Cat despre metastaza? Nu exista asa ceva! Nici moarte. Trebuie doar sa vorbesti cu ea, sa ii dai un pahar de sirop de artar cu salvie, cand vine la tine, si dispare. In niciun caz sa iti faci Mamografie si sa depistezi cancerul din timp! Asta e dracul! Daca ti se pare cate imbolnavesti, nu e adevarat. Ti se pare!”

Adeptele doamnei Steer ma vor injura cu spume pentru acest articol. Pentru ca nici ele, nici doamna Steer nu suporta oameni care au alta parere.

st

Daca ai alta parere… esti blocat pe loc:

t1

t2

Dragi adepte, sa nu care cumva sa mergeti sa faceti Mamografia aia!
Urmati-o pe Steer, cea mai inteligenta fiinta de pe pamant. Ea stie tot ce misca pe lumea asta, iar parerea ei face cat parerea a 100 000 de medici si de savanti. Da-i dracu’ de fraieri!
Stati asa, fara Mamografie, pana cand va fi prea tarziu. Apoi o sa vina doamna Steer si o sa spuna: „uups, am gresit!”
Dar n-o sa spuna, credeti-ma. Femeia e PA…
Dar voi mai aveti o sansa. Trezirea!
PAGINI DE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment din carte“Căprioara m-a chemat la ea, a doua zi. Purta niște cizme negre de piele, cu toc înalt, o fustă puțin mai lungă decât batista mea și o bluză mulată. Inutil să vă mai spun că nu purta sutien.
M-am holbat la ea câteva secunde, am studiat-o bine și tocmai când să spun ceva:
-Îti place?
-E bestial!
Stătea rezemată de frigider, cu fundul lipit de el, corpul încovoiat, o mână sus, strângând tare congelatorul, până la sânge, pieptul scos în afară și cu o mână își masa sânul drept.
Îmi zâmbește cu subînțeles și ridică ușor piciorul, lăsând să i se vadă o ață neagră, pe bost de bikini.
-Îți place ce vezi?
-E bestial, ți-am zis. De unde l-ai luat?
-Ce?
-Frigiderul. Face și gheață?”.”

aaa%MCEPASTEBIN%%MCEPASTEBIN%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *