Stirea zilei (Evz): “Imamul a aflat că proaspăta lui soţie, pe care a dat două capre, zahăr și sare, este de fapt bărbat. Bărbatul, pe nume Sheikh Mohammed Mutumba, avea funcție de imam, dar a fost suspendat după izbucnirea scandalului, potrivit Daily Monitor. Descoperirea șocantă a pornit de la faptul că un vecin a acuzat-o pe soția bărbatului că i-a furat hainele şi un televizor. Apropiații acestuia spun că soția sa se îmbrăca cu haine de femeie și avea vocea foarte subțire și plăcută.”

Anul trecut am cunoscut un beduin care avea 54 de copii si nepoti, cu trei neveste. Daduse pe fiecare aproximativ 20 000 de shekeli, echivalentul unei camile. Pe cea mai tanara daduse 25 000, iar tatal barbatului l-a cam certat. Parca la 54 de ani, cand a luat-o, ar fi fost mai buna o camila. Dar pofta inimii… Iar tatal il tot certa de vreo 10 ani, desi femeia ii daduse 6 nepoti.

Acum ma gandesc la ce ar fi facut tatal beduinului daca fiul ar fi luat teapa asta majora. Sa dai doua capre, plus zahar, sare si ce mai avea omul pe acasa, posibil si un suc la pet, pe femeie, iar ea sa fie barbat si sa o ia la fuga in noaptea nuntii? Nu cred ca exista ghinion mai mare.
Baieti, care mai sunteti la cumparat neveste: data viitoare, inainte sa ca vindeti butelia, lemnele, capra, verificati, fratilor, ca e ce trebuie. Intrati cu ea intr-un magazin cu haine. Daca iese dupa trei secunde, clar trebuie sa va dra de gandit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *