Doamna Budeanu, va scriu si eu cu o problema naspa. Sunt un mafiot de la etajul 7, pă zona Dristor, colt cu Mihai Bravu. Ce sa zic? Mafeot, mafeot, da’ fac ce zice printesa de nevasta-mea, care e fana matale. O duc la baie cand iesim si noi la saormerie, ii deschid portiera, ii mestec mancarea, plm… chestii de mafeoti. M-a pus chiar sa renunt la tigarea electronica. Ma suna cand sunt la munca sa vin la Mega sa ii deschid usa, ca e printesa cu sacosele. Plm de mafeot ratat care sunt…

-Ia ba, boule, un trabuc  Esti pzda? Ai vazut tu mafiot sa o arda pe electronice, ba? Corleone asa facea, ba?

Nu ma mai inteleg deloc cu printesa mea! Cica nu mai bea bere ca ii creste par pe craci, ca asa ai zis, Dana! Eu nu vad legatura intre neepilat si bere, dar eu sunt atat de prost incat nu vad nici legatura dintre Dana Budeanu si inteligenta. Si nu inteleg cum de atatea printese ratate se uit in gura ei si ii sorb cuvintele scuipate la draci si in scarba de tine, de pe wc-ul ala de pe care elucubrezi. Acum am iertat-o de doua ori, da’ de cateva zile zice ca ea nu mai duce gunoiul. Am avut invitati la Craciun, iar acum avem undeva la 15-16 saci de resturi. Soacra-mea a venit in vizita la nou pe 27, iar de atunci n-o gasim. Credem ca doarme pe sub ele, pe undeva. Nevasta-mea:.

-Ba, boule, printesele duc gunoiul, ba?

Am iertat-o cand a zis ca nu mai face niciodata fasole. Am iertat-o cand mi-a aruncat tricoul verde care nu mai era pă fashion, da’ acum imi vine sa ii… sa o… si sa… 

Naspa e ca nu ma lasa nici pe mine o fac, ca “cine dreaq a mai vazut mafiot la ghena?!”

Si asa stam noi, ca prostii, cu printesa care nu mai vede la televizor de maldarul de gunoi, cu mafiotul care fumeaza trabuc si il aprinde cu suta de parai. Ce vreau sa ca spun, doamna Dana, psihopata mica, viezure plin de sfaturi, ma, femeie (alegeti dintre astea): avem si un pet, bre! Sobolanul Marcel, traieste in living. Ea nu-l goneste ca-i printesa, eu nu-l gonesc ca-s mafeot.

Aia e, asta am vrut sa va scriu si sa va intreb, ca am auzit ca ati spus ca o femeie trebuie sa miroasa bine ca sa isi pastreze barbatul: dvs. cum ati facut, cand ati inceput sa mirositi naspa? Cand au plecat? Dupa prima saptamana? Sau au asteptat sa fermenteze resturile si sa faca printesa tuica din ele?

Inca ceva: mafeotii au voie sa aiba sobolani? Ca m-am cam atasat de Marcel.


1 Comentariu la “Cum pute in casa in care nici printesele, nici mafiotii, nu duc gunoiul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *