Va mai aduceti aminte de copilul acela furat de americani? Sorina, fetita despre care la Antena 3 a fost o intreaga campanie pe genul: “strainii ne fura tara, acum ne fura si copiii! Sa omoram strainii cu furci, cu topoare! Pac, pac! Sa alungam corporatiile straine care ne ia banii si ie rele si tara noastra care e bogata ne-o fura iei.”

Sorina… De i se umfla vena la gat lui Gadea cand vorbea de ea. Ai sigur in neam vreun revoltat, ca tare multi mai erau atunci cand a aparut cazul.

Ei bine, in video de mai jos, ea vorbeste in limba engleza. Veti afla ca e bine, ca n-au mancat-o balaurii, ca nu au papat-o corporatiile si ca aia care au facut intreaga campanie mizeriabila sunt niste aberanti.  Despre Gadea stiam, dar in cazul asta i s-au alaturat multi.

Hai sa tinem minte ceva: sa nu mai punem botul la orice prostie ni se serveste! Sa nu mai credem orice, nemestecat!  Sa retinem ca suntem fiinte dotate cu creier si gandire proprie, nu colectiva. Omul nu trebuie sa faca ce le dicteaza regina-mama sau seful turmei, da?

Stiu ca e utopic ce spun si ca alt caz “Sorina” ca exploda in viitorul apropiat. Pentru ca minciuna vinde.Face click-uri, iar click-urile sunt bani. Pentru ca minciuna distrage de la lucruri mai serioase cum ar fi niste cresteri de impozite, niste scumpiri, niste ordonante. Pentru ca suntem, in mare parte, oi si inghitim orice.

Pana atunci… ea e Sorina, fetita mancata de balaurii americani.

7 Comentarii la “Ea e Sorina-fetita rapita de americani si data la balauri.

 1. Doru says:

  Ce usor e sa cumperi un copil si sa-l amagesti cu haine, jucarii, telefoane scumpe, case si masini impresionante. Dintr-o data, uita pe cei care i-au fost parinti, uita modestia, uita, tara, uita tot. Copiii se vand pe nimica toata. Nici voi cu articolul, nu sunteti mai breji decat Gadea.

  • Stefan says:

   Si eu mi-as fi uitat parintii naturali daca m-ar fi abandonat si m-ar fi lasat sa fiu crescut de asistentii sociali…

  • JJ Duru says:

   @Doru: Este important de apreciat cat de tampit si retrograt poti sa fii. Probabil, ca tine sunt multi altii.
   Faptul ca fetita asta are o familie care ii ofera caldura sufleteasca si ii ofera tot ceea ce-si doreste, asta inseamna ca e amagita cu haine si jucarii?!
   Este exact problema mentionata la inceputul articolului, cand ti se recomanda sa gandesti pentru tine insuti. E clar ca recomandarea a ajuns la urechile tale, dar a esuat in a-si atinge scopul.
   Mars inapoi in gaura neagra de unde-ai scos capul.

 2. Danubiana says:

  Alta viata! 1Ce-i oferea Romania? Familia care a crescut-o fiind platita, daca nu au vrut s-o adopteze,la ce bun au facut teatrul ala mizerabil speriind fetita…!?? Sperau la multi bani considerand-o si handicapata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *