Pachetul Silviu Iliuta

Apareau acum ceva vreme la televizor tot felul de figuri penibile de prin lumea islamica. Un barbos cu trei idei, si alea fixe, explica de ce femeia nu are dreptul sa conduca masina, pentru ca practic ea are creierul mic si putin pe dreapra. Si e proasta. Altul explica de ce o camila e mai importanta decat o femeie si cum nevestele au un singur scop in viata: sa linga pamantul pe unde trece barbatul.
Azi a venit randul altui jenant din Evul Mediu, IPS Teodosie, sa ne explice de ce femeile nu pot fi preoti si nu pot accede in conducerea structurii bisericesti: pentru ca e pacatoase, bre! E fiinte neputincioase si slabe, nu merita mai mult de atat!
Si mii de oameni se duc la slujba la penibilul asta, apoi ii auzim spunand despre radicalii islamisti ca-s dusi cu sorcova, ca-s cruzi si ca incalca drepturile omului. Pai la noi e mai bine, bre?

IPS Fripturosie, Arhiepiscopul Tomisului:
„Sigur că nicio femeie nu poate fi preot şi atunci e discriminare? De ce? Pentru că aceasta este condiţia ei. Ea nu poate fi perpetuu într-o rugăciune, pentru că are condiţia slăbiciunilor sale. Cum să fie discriminare? Aceasta este femeia. Ea a început păcatul şi iată, se află cu această neputinţă pentru că ne spune Sfântul Ioan Gură de Aur că dacă n-ar fi fost păcatul, nu astfel s-ar fi înmulţit neamul omenesc, ci prin puterea cuvintelor dumnezeieşti care le-a zis înainte de păcat: creşteţi şi vă înmulţiţi şi stăpâniţi Pământul. Ei nu îşi cunoşteau intimităţile înainte de păcat, erau îmbrăcaţi în har strămoşii noştri şi atunci luaţi ceea ce v-am spus, femeii i s-a spus „În dureri vei naşte fii”. Dacă nu păcătuia, nu ar fi născut în dureri”.

OFERTA! Click pe poza:

Pachetul Silviu Iliuta

 

 

 


“Cronicile

 

7 thoughts on “IPS Teodosie si femeile pacatoase care nu-si pot depasi conditia

 1. Rug și flacără says:

  Prea fățarnice Teodosie, nu huli bagă in căpățâna aia acoperită cu fes aurit și bătut cu perle:
  *Nu femeia l-a condamnat moarte prin răstignire pe Isus, ci preoții templului.
  *Nu femeia i-a dat sărutul trădării, ci tot un preot, un apostol.
  * Femeia a plecat ultima si a venit prima la mormântul Mântuitorului.

 2. Viorel-Mihail Anghel says:

  Are dreptate IPS Teodosie, femeile nu pot fi preoți, după cum nici bărbații nu pot fi dădaca sau nu pot alăpta! Asta nu înseamnă discriminare ci, pur și simplu că sunt diferiți și calitățile lor sunt diferite. Numai proștii confundă egalitatea cu…identitatea! Genurile, masculinul și femininul, sunt la fel de importante dar numai un prost crede că sunt identice, numai un degenerat poate să creadă că un bărbat poate fi femeie și o femeie poate fi bărbat! Așa s-a ajuns la aberațiile mult cântate de globaliștii care umblă cu neuronii în vine și se mai și fudulesc că sunt împotriva naturii și a lui Dumnezeu! 🙂

 3. Tatiana says:

  Eva a avut adevaratele “ c*e”.
  Și de unde știe asta durerile nașterii!!! Doar ca a citit el?!!! Uneori cititul ii prostește pe deștepți!!!

 4. Luca says:

  Mai întâi de toate omul acesta ar trebui să se trateze, este o rușine pt. biserica ortodoxa zguduie credință multora. Păcat de înaintașii lui Arsenie Boca. Papacioc, s. a

 5. Pol Iuliana says:

  Ca sa nu îl plimb prea mult pe „șfinția”sa prin tainele Bibliei, mă refer doar la Geneza,mai exact la momentul când satan,ființă supranaturala,s-a introdus sub pielea șarpelui și a facut-o pe Eva sa „vada” pomul cunoasterii (care zăcea nebăgat In seama printre ceilalți pomi din gradina) și astfel a facut-o curioasa sa guste fructul. Iar apoi ea,ființă delicată,l-a convins pe soțul ei sa guste,soț care,fără discernământ, a trecut cu ușurință peste porunca divina. Și tot el,ca și acum preafericitul din poza,a aruncat cu lașitate vina asupra femeii…de parca el nu știa ce porunca dăduse Dumnezeu și cui o dăduse.
  Și as mai putea da multe exemple biblice despre cât de mult apreciază Dumnezeu femeia,dar i-as face un deserviciu acestui popa,facandu-l de ras ca nu cunoaște și nu aplica învățăturile cărții lui Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.