O dragoste din alta lume

Pai sa vedem cine e omul asta atat de valoros:
Serban Niculae, acest autointitulat Gica Hagi al PSD, e un baiat muncitor. Mai intai a muncit la Ion Iliescu, prin 1990, dupa ce a absolvit Liceul Industial 37. Acest geniu al politicii s-a bagat in FSN pe sub pielea lui Ilici, iar in 1992 a participat la fondarea PDSR.
La 7 ani dupa ce a intrat in politica, Niculae Hagi Serban asta a facut o facultate de Drept: Romano-Americana. Adica a mai dat si pe la scoala din cand in cand, sa aiba si omul o patalama. In anul 2000, a fost avocatul lui Iliescu cand acesta a folosit in campania electorala, adic a furat, niste caricaturi care aveau drepturi de autor.
Domnul Nicolae a fost evacuat la un moment dat din apartamentul pentru care a uitat sa plateasca chirie timp de 12 ani. Era prea smecher in politica pentru a face lucruri din astea de muritori, cum ar fi sa platesti chirie.
In 2001-2004, Ilici l-a numit consilier la Cotroceni, apoi Minstru pentru Relatia cu Parlamentul. Pe cai mari! Remuneratie dupa buget. Apoi omul devine senator, bagat la inaintare tot de Iliescu, dar si de Adi Nastase.
Din functia de consilier al presedintelui, pentru ca asa sunt unii, norocosi, Serban Nicolae a primit dreptul de a sta in chirie intr-un apartament pe steada Eminescu, pe centru! Uite asa, ca astia, consilierii, nu trebuie sa munceasca pentru case ca noi, restul prostilor. Ei primesc. 150 de metri patrati, moca, contra unei chirii modice de 400 de lei. Dupa ce a parasit functia de consilier. el a ramas in apartament, desi legal nu avea niciun drept sa ramana acolo. Dar a ramas, iar RAPPS a majorat chiria la 4000 de euro, un pret corespunzator pentru apartament.
Serban a zis ca nu vrea, i se parea mult, asa ca a fost dat in judecata.
Domnul Hagi de la PSD a mai fost si Secretar de Stat, dar cea mai tare functie a sa a fost de sofer de interlop. Adic soferul lui Catalin Voicu, pe care il apara, dar il ducea si cu masina si ii lua hainele de la spalat. In 2011, Niculae era prezent cuminte la poarta la Rahova, de unde l-a luat acasa pe Voicu. Care, probabil de sila soferului, s-a mai intors 7 ani la inchisoare.
Senator PSD, Nicolae este cel care a adus in atentia tarii problema sexului anal al colegelor sale, dovedind o marlanie iesita din orice limite si o cocalarie peste orice masura.
Acesta e cel autointitulat Hagi de PSD. Duca-se!

 

 

 

OFERTA:

 

 


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *