FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

 

Raft cu alimente vs. raft cu medicamente.

Am evoluat ca specie pana am ajuns aici, la voi: supravietuitorii!

Voi, acesti oameni antrenati in arta supravietuirii, gata sa infruntati virusul!

Voi, singurii care ati stiu ca adevarata arma in lupta cu nemernicul asta de virus chinezesc consta in fasole. Da, fasole! De la raft. Pentru ca ea rezista in camara. Si malai, si faina, si painea. Luati cate 100 de pani de fiecare, sa ajunga! Imprumutati bani la banca, faceti un credit din ala fara buletin, normal. Oricum, daca se sfarseste lumea, nu il mai dati inapoi. Potol, luati tone de potol acum! Cuceriti raioanele! calcati in picioare lactatele, strapungeti bariera inamica a congelatelor, atacati pestele si carnea tocata, indesati in tancuri pufuletii si saratelele!

 

Voi, expertii in arta supravietuirii, stiti ca daca maine cineva ar anunta, sa zicem, un cutremur urias, singurul lucru pe care trebuie sa il faceti ar fi sa asediati Auchan. Nu, nu sa va consolitati casele, Doamne Fereste! Sa va napustiti asupra rafturilor cu ulei si zahar de la Lidl si sa le rupeti in doua!

Si berea! Berea salveaza oamenii sa nu moara de sete, in caz de atac cu drone al extraterestrilor. Logic!!!

Voi sunteti supravietuitorii si continuatorii nostri ca specie. Nu va luati dupa noi, prostii. Noi o sa ajungem sa murim de foame, in timp ce voi va veti baricada in case si veti sparge pachetul inca un kil’ de carne de mititei.
Voi sunteti invingatorii! Voi duceti specia mai departe, ma! Noi, astia care nu ne repezim in magazine sa ne luam tone de haleala, o sa crapam. Numai o rugaminte am si eu: daca tot supravietuiti numai voi, faceti naibii cumva ca aia mici, copiii, sa nu semene cu voi. Ca decat cu asa omenire, mai bine lipsa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *