Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

„Mâna dreaptă a primarului Băluță, directorul ADP Marian Goleac, a fost în weekend-ul 19-21 iunie la o casă în construcție din Grecia, însoțit de consilierul local PSD Mircea Balmuș și de alte persoane. Curtea vilei de pe malul mării Mediterane este plină de lămpi și cișmele ca în Sectorul 4, dar și de materiale de construcții pe care le-a descărcat o dubă a societății Rosal, firma care face curat în același sector.
Citeşte întreaga ştire: Libertatea l-a găsit pe șeful ADP Sector 4 pe insula grecească Eghina chiar după ce DNA l-a trimis în judecată. Era însoțit de o dubă de la Rosal care descărca materiale de construcții la o vilă!” Libertatea.
Fara nicio legatura:
Stiti copacii aia superbi, catalpa, de pe bulevardul Iuliu Maniu? Au fost lasati sa creasca timp de cativa ani, au ajuns, in starsit, bogati, apoi au fost scosi. Cateva sute! In locul lor au aparut tot copaci catalpa, dar puieti.
Stiti bordurile alea care se schimba la doi ani?
Stiti bancile din parc? Erau unele prin sectorul 5, achizitionate acum vreo 2-3 ani. Din lemn tare, maro, frumosae, cu siguranta foarte scumpe. Le-au scos, desi aratau perfect, si au pus alte.
Intrearea e: unde se duc toate acestea cand sunt scoase? M-a framantat asta: unde se duc sute de copaci frumosi, scosi cu tot cu radacina?
Si am atlat: la casa de la tara primarului, la casuta de la munte a lu’ domnu’ vice, la casoaia din Grecia. E cel mai usor sa furi asa. Sa ne fie de bine! Avem exact ceea ce votam!
Cititul desteapta!!! OFERTA speciala:

Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta


“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *